👇Συχνες Ερωτησεις👇

Αν δεν μπορείται να βρείτε την απάντηση που θέλετε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας !

Πώς μπορώ να κλείσω τις υπηρεσίες σας;

👉Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω email ή ακόμα κι από το live chat και θα απαντήσουμε γρήγορα. Μπορούμε να συζητήσουμε μαζί για το πλάνο που έχετε και με ποιό τρόπο θα σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα.

Σε ποια περιοχή λειτουργείτε;

👉Η βάση μας είναι η Θεσσαλονίκη. Κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να εξυπηρετήσουμε σε όλη την Ελλάδα.

Τι προετοιμασία χρειάζετε πριν την φωτογράφιση;

👉Καθαρισμός και στήσιμο: πρέπει να γίνει πριν την φωτογράφιση, κατά προτίμηση μια μέρα πριν. Μπορεί να μεταφέρουμε μικρά αντικείμενα για τη βελτίωση της σύνθεση των φωτογραφίας, αλλά μεγαλύτερα αντικείμενα πρέπει να είναι στη θέση τους.
Κατοικίδια ζώα: Αν και λατρεύουμε τα ζώα θα πρέπει να μείνουν σε ασφαλές μέρος σε περίπτωση που διατρέχει κίνδυνο ο φωτογράφος ή ο εξοπλισμός του.
Αυτοκίνητα: Εάν είναι δυνατόν, μετακινήστε αυτοκίνητα από το δρόμο μπροστά από το σπίτι.
Αυλή: Η περιποίηση της αυλής πρέπει να γίνει τουλάχιστον 24 ώρες πριν τη φωτογράφηση. Μην ξεχάσετε να απενεργοποιήστε το σύστημα ποτίσματος.
Πισίνα & Spa: Εάν διαθέτετε πισίνα ή και spa, παρακαλούμε να είναι καθαρά κι αν υπάρχουν σιντριβάνια ή καταρράκτες να είναι ενεργοποιημένα.
Πωλητήριο: Τα πανό και ταμπέλες πώλησης πρέπει να έχουν αφαιρεθεί από την ιδιοκτησία.

Τι χρεώνεται για τις υπηρεσίες σας;

👉Κάθε φωτογράφηση είναι μοναδική, πράγμα που σημαίνει ότι και η προσφορά που θα σας γίνει θα είναι μοναδική και θα βασίζεται στις ανάγκες του χώρου σας. Εάν είσαι νέος/α δημιουργός με κάποιο ενδιαφέρον project που έχει να κάνει με αρχιτεκτονική φωτογράφιση και όχι μόνο, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας, θα χαρούμε πολύ να συζητήσουμε μαζί για τις ιδέες σου.

Τι μπορώ να περιμένω όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας;

👉Προσφέρουμε εικόνες υψηλής ανάλυσης από κάμερες DSLR. Πάντα φωτογραφίζουμε σε μορφή RAW, επιτρέποντας τη μέγιστη ευελιξία στην επεξεργασία και μπορεί να παραδοθεί σε οποιαδήποτε μορφή επιθυμείτε. Ως μέρος της υπηρεσίας μας οι φωτογραφίες σας θα επεξεργαστούν επαγγελματικά και θα σας παραδοθούν μέσω συνδέσμου.